Dit onderwerp bevat veelgestelde vragen en biedt korte antwoorden met koppelingen naar relevante onderwerpen.
McAfee Online Backup bewaart de bestanden die u uit uw computer verwijdert, niet permanent. Bestanden die u uit uw computer verwijdert, of niet selecteert voor een back-up, kunnen tijdens een respijtperiode worden teruggezet indien de verwijdering per ongeluk was. Zie voor meer informatie Bezig met verzenden van uw bestanden naar McAfee Online Backup.
Niet zonder de back-upsoftware van McAfee Online Backup te verwijderen, deze opnieuw te installeren en van alle bestanden opnieuw een back-up te maken. Zie voor meer informatie Codering van McAfee Online Backup.
Als u het proces 'computer vervangen' hebt gebruikt tijdens het installeren van de back-upsoftware van McAfee Online Backup op een nieuwe computer en de eerste back-up is voltooid, kunt u nog steeds uw oude back-ups zien waarvan u bestanden kunt terugzetten of downloaden. U moet de datum in een tijd veranderen voordat de back-upsoftware van McAfee Online Backup op de nieuwe computer werd geïnstalleerd. Voor meer informatie, zie: