Bestanden hernoemen, verplaatsen en verwijderen

De back-upsoftware van McAfee Online Backup zorgt ervoor dat er een exacte kopie van de huidige, geselecteerde bestanden in het datacenter staan, inclusief updates, nadat u een bestand hebt verwijderd, verplaatst of hernoemd.

In deze gevallen worden bestanden als verwijderd beschouwd:

Als u een bestand op de computer een nieuwe naam geeft, verwijdert de back-upsoftware het bestand met de oude naam en maakt het een nieuwe kopie van het bestand met de nieuwe naam. Het oude bestand blijft in het datacenter bestaan voor de duur van de respijtperiode voor uw account.

Wanneer u een bestand verplaatst van de ene naar de andere map op uw computer, handelt de back-upsoftware dit af op dezelfde manier als bij het hernoemen.

Verwante onderwerpen
Bezig met verzenden van uw bestanden naar McAfee Online Backup
Een computer vervangen