Een computer uit uw account verwijderen

Het is mogelijk een computer uit uw account te verwijderen als u geen back-up van deze computer meer wilt maken. Als u het maximale aantal toegestane computers hebt bereikt waarvan u met uw account een back-up kunt maken, kunt u een computer verwijderen om van een nieuwe computer een back-up te maken.

Wanneer u een computer uit uw account verwijdert, wordt er niet automatisch een downgrade van uw account uitgevoerd.

Verwante onderwerpen
McAfee Online Backup Software installeren
Verwijderen of opnieuw installeren